Јелена Гвоздерац: Бестрашен чувар на голот

Јелена Гвоздерац: Бестрашен чувар на голот

Како изгледа 90 минути да се биде на линијата меѓу јунак и трагичар на натпреварот. Јелена Гвоздерац на голот на ЖФК Каменица Саса успешно ги урива стереотипите дека фудбалот не е за жени.