Во ранчот на Мариа коњи им помагаат на децата со аутизам

Во ранчот на Мариа коњи им помагаат на децата со аутизам

Од Крива Паланка преку Њујорк до ранч на Балканот. Мариа Дуда Дибиаџио стана ранчерка за да им помага на животните, но и на луѓето.