Контактирајте со нас.

Ние ги цениме сите повратни информации што ги добиваме - позитивни и конструктивни – и ќе бидеме среќни да чуеме што мислите за нашите програми и услуги.

Испрати порака

Maksim Gorki No:13/4, Skopje/North Macedonia

info@trtbalkan.com
mkd@trtbalkan.com