Реставрирано фиќо ја буди носталгијата на скопските улици

Реставрирано фиќо ја буди носталгијата на скопските улици

Старите „фиќовци“ ретко се сретнуваат на скопските улици, но има модел кој не е за „старо железо“. Рачно обновен да одговара на модерното време, ја враќа носталгијата и спомените од минатото.