Во Скопје се прави музика за популарни серии, филмови и видео игри

Во Скопје се прави музика за популарни серии, филмови и видео игри

Mузика за популарни филмови и серии прикажани на Нетфликс, Универзал и Дизни и за компјутерски игри 17 години се создава во Скопје. Македонски музичари од FAMES Studio Orchestra свират музика за која композиторите добивале престижни светски награди.