Жена борец со срце на шампион

Жена борец со срце на шампион

Миа Тодорова освои злато на Балканското првенство во кикбокс и сонува за титула светски шампион. На18 години веќе доминира во светот на кикбоксот. Никогаш не ги потценува противничките, но секогаш наоѓа сила да победи, како во рингот, така и надвор од него, затоа што е жена борец