Ексклузивно интервју со Калиопи

Ексклузивно интервју со Калиопи

Македонската поп дива Калиопи е вонсериски уметник од светски калибар. Освен што е позната по извонредните вокални способности, таа изведува и компонира музика за филм, театар и балет. Во ексклузивно интервју за ТРТ Балкан Калиопи говори за нејзината богата музичка кариера, за новиот албум, како и за љубовта кон музиката. Меѓу останатото, во интервјуто таа ги најави и концертите во Битола на 20 јули, во Охрид на 2 август и во Скопје на 19 октомври.