Кафето на Балканот

Кафето на Балканот

Можете ли да си го замислите утрото без кафе? Веројатно не, бидејќи речиси 70 отсто од луѓето пијат кафе веднаш штом ќе се разбудат. Дали знаете колку кафе се пие на Балканот?