Макетарство во Скопје: Од хоби и пасија до бизнис

Макетарство во Скопје: Од хоби и пасија до бизнис

Колекцијата макети на Драган Цветиќ од Скопје содржи воени авиони, бомбардери, хеликоптери, над 1000 вооружени воздухоплови во чија изработка се вложени часови трпелива работа. Погледнете како неговото хоби прераснало во бизнис.