Роден за височините: Без страв, не може да се лета авион

Роден за височините: Без страв, не може да се лета авион

Не треба да бегате од стравот ако сакате да станете пилот и да управувате авион. Искусниот спортски и комерцијален пилот Оливер Ивановски вели дека не постои бестрашен пилот или бестрашен падобранец