Откријте ги подводните тајни на Охридското Езеро

Откријте ги подводните тајни на Охридското Езеро

Професионалниот нуркач Јован Секуловски ги знае тајните на подводниот свет во Охридското Езеро. Едно од најдлабоките езера во Европа е предизвик за истражување за професионалните нуркачи, но и за туристите.