Избори во Туркије: 5 работи што треба да ги знаете за Мухарем Инџе

Избори во Туркије: 5 работи што треба да ги знаете за Мухарем Инџе

Мухарем Инџе е еден од претседателските кандидати на претстојните избори во Туркије во 2023 година. Еве пет работи што треба да ги знаете за него.