ТРТ БАЛКАН - 1 година со Вас

ТРТ БАЛКАН - 1 година со Вас

ТРТ Балкан наполни една година. Секогаш бевте покрај нас во авантурата на дигиталното новинарство што ја започнавме во регионот. Ќе продолжиме да пренесуваме вести и приказни ориентирани кон луѓето од регионот и светот.